Alegerea unei mese sănătoase la prânz poate fi o provocare pentru angajații ocupați. Adesea, opțiunile rapide și convenabile sunt nesănătoase și pot duce la creștere în greutate, oboseală și productivitate scăzută. Găsirea timpului și a resurselor necesare pentru a-și planifica și pregăti mesele de prânz în avans poate fi de asemenea o provocare. Ce soluții există atunci pentru ca aceștia să se poată bucura o masă de prânz delicioasă și sănătoasă în fiecare zi? Continuă să citești și vei afla!

Cum se poate asigura o masă de prânz sănătoasă la birou?

Ca angajat, dacă vrei să te asiguri că te vei putea bucura de un prânz sănătos la birou, unul care să nu implice neapărat un sandvici rapid, ai practic două opțiuni la dispoziție: fie te organizezi mai bine și înveți să-ți planifici mesele, fie apelezi la o firmă de catering care îți va livra orice vrei să mănânci, de la aperitive și salate până la feluri principale, în fiecare zi.

Prima soluție implică pregătirea prânzului în avans, fie cu o seară înainte, fie din weekend pentru toată săptămâna (în funcție de cât de organizat ești și de cât timp ai la dispoziție). Asta presupune să decizi din timp ce vrei să mănânci la prânz, să găsești rețete ușor de transportat, dar în același timp sănătoase, să te asiguri că ai toate ingredientele necesare și să-ți faci efectiv timp pentru a le găti. Niciunul dintre aceste lucruri nu este neapărat ușor. Dincolo de faptul că nu vei găsi întotdeauna timpul necesar pentru a pregăti prânzul pentru birou, după o vreme, inevitabil, inspirația te va părăsi și vei ajunge să mănânci același lucru în fiecare zi. 

Ce faci însă dacă ești un angajator care s-a săturat să-și vadă angajații mâncând pe grabă și alegând mâncăruri nesănătoase? Le poți mări pauza de prânz, în speranța că poate, dacă au mai mult timp la dispoziție, își vor face timp pentru a servi o ciorbă sau o supă ori alte mâncăruri gătite mai sănătoase, dar nu este neapărat cea mai practică soluție ori una pe care să o poți implementa. Poți amenaja o cantină a companiei, dar asta doar dacă spațiul și bugetul îți permit. 

Cea mai simplă și utilă soluție, atât pentru angajați, cât și pentru angajatori, este aceea de a stabili împreună un buget și de a apela la serviciile unei firme de catering. 

Avantajele alegerii serviciilor de catering

Alegerea unui serviciu de catering pentru prânzul la birou aduce o serie de avantaje semnificative, fiind o soluție practică și eficientă pentru angajații ocupați.

Unul dintre cele mai evidente beneficii este economia de timp – angajații nu mai trebuie să își piardă timpul gătindu-și prânzul acasă sau căutând restaurante în apropierea biroului. De asemenea, se pot bucura de o gamă largă de preparate delicioase, de la aperitive la plăcinte de casă, zilnic. Mâncarea este preparată de profesioniști și este de o calitate mai bună decât mâncarea cumpărată pe fugă de la fast-food.

Și din perspectiva angajatorului, avantajele alegerii serviciilor de catering pentru angajați sunt multiple. În primul rând, le asigură mese echilibrate și nutritive, care pot avea un impact pozitiv asupra sănătății și productivității lor. În al doilea rând, un prânz delicios și nutritiv nu doar că îmbunătățește starea de spirit a angajaților, ci și creează o atmosferă mai plăcută la locul de muncă. Nu în ultimul rând, reprezintă o soluție mai avantajoasă din punct de vedere financiar pentru toți cei implicați.

Soluțiile HomeMade-Food.ro pentru angajații ocupați

HomeMade-Food.ro oferă o varietate de soluții pentru angajații ocupați, potrivite pentru toate gusturile și orice buget.

Punem la dispoziție o gamă variată de preparate delicioase, proaspăt preparate zilnic, cu ingrediente de cea mai bună calitate. Nu contează dacă echipa include carnivori, vegetarieni, gurmanzi, mofturoși sau persoane cu alergii alimentare ori alte restricții alimentare – în oferta noastră veți găsi mai mult decât suficiente opțiuni pentru a satisface toate gusturile. Meniul este personalizabil, permițând alegerea preparatelor, a numărului de porții și a prețului în funcție de preferințe și buget, și include doar mâncare de casă.

Angajații pot comanda online sau telefonic, iar mâncarea gătită este livrată direct la birou. Avem un program special de livrări, grație căruia putem garanta că mâncarea va ajunge exact la timp pentru pauza de prânz, caldă sau rece, în funcție de preferințe.

De ce merită să alegi HomeMade-Food?

Calitatea produselor oferite este esențială pentru noi, motiv pentru care alegem cu grijă ingredientele folosite în prepararea mâncărurilor. Ne asigurăm că acestea sunt proaspete și provin din surse sigure, pentru ca fiecare client să beneficieze de gustul autentic al mâncărurilor noastre. În plus, oferim o gamă variată de mâncăruri, de preparate fără carne la deserturi, astfel încât fiecare client să găsească ceva pe placul său.

Fiecare preparat este gătit cu pasiune și atenție la detalii, rezultatul fiind o mâncare incredibil de gustoasă și cât se poate de sănătoasă, ce va contribui cu siguranță la creșterea productivității la birou. 

Prânzul la birou nu trebuie să fie sinonim cu mâncarea nesănătoasă sau cu săritul peste mese. Alegerea unui serviciu de catering poate fi o modalitate excelentă de a asigura o masă de prânz delicioasă și sănătoasă în fiecare zi pentru chiar și cei mai ocupați angajați. Alege HomeMade-Food.ro pentru un prânz sănătos, delicios și personalizat la birou!