Organizarea unui eveniment reușit implică multe detalii, iar unul dintre cele mai importante aspecte este, fără îndoială, serviciul de catering. Indiferent că planifici o nuntă elegantă, un botez intim, o petrecere de aniversare sau o conferință de afaceri, alegerea furnizorului potrivit pentru catering poate transforma experiența oaspeților tăi și poate asigura succesul evenimentului.

Cum alegi cateringul pentru evenimentele sociale? 

Alegerea serviciilor de catering pentru evenimente sociale precum nunți, botezuri, aniversări sau petreceri private nu este o sarcină ușoară, dar poate fi facilitată printr-o abordare sistematică. În primul rând, este esențială identificarea nevoilor specifice ale evenimentului.

Fiecare eveniment are propriile sale particularități, care pot varia de la formalitatea și amploarea evenimentului până la preferințele culinare ale oaspeților. De exemplu, o nuntă ar putea necesita un meniu sofisticat și un bufet bogat, în timp ce o aniversare ar putea fi mai potrivită cu un meniu mai relaxat și informal.

După ce ai stabilit cerințele specifice ale evenimentului, pasul următor este evaluarea opțiunilor de catering disponibile. Piața serviciilor de catering este diversă și variată, astfel încât este important să evaluezi mai multe opțiuni înainte de a face o alegere. 

La homemade-food.ro am creat categoria specială de BOX EVENT, care cuprinde cutii magice, pline de delicii pentru toate gusturile. Acestea sunt ideale pentru evenimentele mai mici sau mai mari, indiferent de specificul lor. Descoperă aici varietățile BOX EVENT!

BOX EVENT

Catering pentru evenimente corporate

Organizarea unui eveniment corporate poate fi o sarcină complexă, iar alegerea unui serviciu de catering potrivit poate aduce un plus de valoare experienței invitaților. Fiecare eveniment corporate are cerințe distincte în ceea ce privește meniul, atmosfera și serviciile oferite. De exemplu, un seminar poate necesita o pauză de cafea și un prânz ușor, în timp ce o petrecere de Crăciun ar putea necesita o gamă variată de aperitive și băuturi.

Poți avea nevoie și de un box cu sărățele, care pot fi servite în pauzele de networking. La fel de potrivite sunt și plăcintele sărate, dar și cele dulci, care, în funcție de ingrediente pot fi destul de sățioase. Toate aceste produse pot fi comandate de la noi, la prețuri accesibile. 
 
Un alt factor important de luat în considerare este bugetul. Costul serviciilor de catering poate varia semnificativ în funcție de meniu, numărul de oaspeți și nivelul de servicii necesar. Este important să ne asigurăm că furnizorul de catering oferă un raport calitate-preț bun și că se încadrează în bugetul alocat pentru eveniment.

Meniul la evenimente casual: picnicuri, grătare, petreceri în aer liber

Alegerea meniului este un aspect esențial la orice eveniment, dar cu atât mai mult la cele casual, unde atmosfera relaxată și informală este completată perfect de un meniu bine ales. Prin urmare, la un picnic sau o petrecere în aer liber, mâncarea ar trebui să fie ușoară și simplu de mâncat. Sandvișurile, salatele, fructele și alte gustări sunt opțiuni perfecte. Sandwich box-ul nostru este ideal pentru astfel de ocazii și, în plus, poate fi acompaniat și de o cutie de deserturi, precum BOX-ul cu clătite savuroase. 

Sandwich box, meniu pentru eveniment casual

Un alt aspect important de luat în considerare este modul în care va fi servită mâncarea. La evenimente casual, unde atmosfera este relaxată, poți opta pentru un bufet unde invitații să se poată servi singuri. Alternativ, grătarul este o opțiune excelentă, în special pentru petreceri în aer liber, unde mâncarea poate fi preparată pe loc și într-un mod interactiv. O altă variantă pentru evenimentele informale, casual, este BOX Quesadilla pe care îl putem prepara, cu drag, pentru tine, din ingrediente proaspete și după o rețetă autentică. 

Băuturile sunt, de asemenea, un element cheie în cadrul oricărui eveniment. În funcție de tipul de eveniment, poți opta pentru băuturi răcoritoare, sucuri naturale, vin sau bere. Nu uita de opțiunile non-alcoolice, care sunt o alegere preferată pentru o parte dintre invitați. 

Ingrediente de calitate, succesul unor preparate delicioase pentru evenimente

Indiferent de tipul evenimentului, prospețimea ingredientelor și gustul final al preparatelor reprezintă cheia succesului. Atunci când se delectează cu mâncăruri sau snack-uri savuroase, invitații vor fi plăcut surprinși. La homemade-food.ro știm acest lucru și, de aceea, folosim doar ingrediente fresh, din surse sigure, pe care le includem în deliciile culinare pregătite de bucătarii din echipă.

În plus, ținem cont de preferințele tale, ceea ce înseamnă că personalizăm comenzile în funcție de instrucțiunile pe care ni le oferi. La fel de important de menționat este faptul că nu utilizăm în preparatele noastre coloranți, potențiatori de gust și nici conservanți sau alte ingrediente de acest gen. Astfel, te bucuri de mese nu doar delicioase, ci și sănătoase, indiferent că îți comanzi acasă, la birou sau că optezi pentru serviciile noastre de catering pentru evenimente.

Dacă ești gazda unui eveniment, contactează-ne pentru a discuta detaliile și pentru a-ți oferi o ofertă de preț personalizată și avantajoasă, în acord cu bugetul tău!

Lasă un răspuns